Spring naar content

VVE Beheer

VvE Beheer in vertrouwde handen

Het beheer van een woongebouw is vakwerk vanuit verschillende disciplines. Op basis van onze jarenlange ervaring ondersteunen wij nieuwbouwcomplexen en bestaande verenigingen op diverse manieren. Denk bijvoorbeeld aan:

Administratief beheer

Onder het administratief beheer van een VvE verstaan wij het voeren van de ledenadministratie, debiteuren- en crediteurenadministratie, het middelenbeheer, opstellen van de jaarstukken en de jaarlijkse (concept)begroting.

Bestuurlijk beheer

Bestuurlijke advisering kan de uitvoering van alle verenigingstaken betreffen, zoals de organisatie van de jaarlijkse vergadering van eigenaars en onze aanwezigheid daarbij, inclusief ondersteuning bij het opstellen van de agenda en toezicht op (juridisch) juiste besluiten en te verrichten handelingen. Ook kunnen wij correspondentie voeren met eigenaars en leveranciers en functioneren als postadres.

Technische ondersteuning

Elke vereniging heeft behoefte aan technische ondersteuning. Bij nieuwbouwcomplexen is eerst deskundige ondersteuning gewenst omtrent de oplevering en vervolgens bij de organisatie van het technisch beheer. Bestaande verenigingen hebben direct behoefte aan goed technisch beheer.

In de basis bestaat technisch beheer uit het 24/7 afhandelen van onderhoudszaken, de beoordeling van overeenkomsten, en advisering in projectmatige (grootonderhouds)werkzaamheden. Ook moet worden nagedacht over een meerjarenonderhoudsplan, ondermeer om de jaarlijkse reserveringen te kunnen bepalen.

Vervullen rol van bestuurder

Als geen of onvoldoende eigenaars willen plaatsnemen in het bestuur van de VvE, kunnen wij deze rol vervullen. Als bestuurder dragen wij dan integrale verantwoordelijkheid op basis van de bepalingen in de akte van splitsing voor het functioneren van de vereniging en leggen verantwoording af tijdens de algemene ledenvergadering.

Heeft u behoefte aan ondersteuning? Wij komen graag met u in contact!

Reken op ons!

Meer weten over de onderscheidende dienstverlening van Sturm & De Neeve? Of je nu een VvE wilt opzetten of beheren, we horen graag je verhaal.

Heb je vragen, wij hebben tips!
Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking:

Pieter Nanne de Neeve: 06-2709 7816
Karel Sturm: 06-5317 5824

Of stuur een mail naar [email protected]

Hier kun je ons vinden:

Generaal Vetterstraat 77 A, 1059 BT  Amsterdam

Ben je benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten via mail of telefoon. We gaan graag het gesprek aan.