Spring naar content

Vacature Medewerker techniek binnendienst

Sturm & de Neeve Vastgoedmanagement groeit door succes! We zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s! We hebben per zo snel mogelijk ruimte voor een medewerker die  het leuk vindt om dagelijkse reparatieverzoeken af te handelen en om het contractenbeheer op zich te gaan nemen van onze  relaties (VvE’s, vastgoedondernemers etc.). De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit zaken die verband houden met de technische ondersteuning aan divers vastgoed. Denk hierbij o.a. aan klachtafhandeling en bewaking, contractbeheer voor alle onderhoudscontracten maar ook aan ondersteuning bij het opstellen van advies voor het uitvoeren van groot onderhoud van zowel verenigingen van eigenaars (koopwoningen) als huurwoningen. Afhankelijk van je ambitie is er ook ruimte om een bijdrage te leveren in het ondersteunen en mogelijk verbeteren van de verschillende bedrijfsprocessen.

Onze nieuwe collega is klant- en resultaatgericht en werkt graag in teamverband. Als onze nieuwe collega dan ook een technisch gerelateerde studie heeft afgerond, of de afgelopen jaren in een soortgelijke functie in soortgelijk bedrijf heeft gewerkt dan zou het zomaar een match kunnen zijn en nodigen we je uit om door te lezen.

Wie is Sturm en de Neeve?

Sturm & De Neeve is in 2021 opgericht door Karel Sturm en Pieter Nanne de Neeve die actief meewerken. Twee rotten in het vak die graag hun krachten verbinden om vastgoedmanagement een nieuwe dimensie te geven. En dat is gelukt! Inmiddels bestaat het bedrijf uit 8 medewerkers en is toe om verder te groeien. De organisatie beheert vastgoedportefeuilles op bestuurlijk,  technisch –en administratief niveau. Ook wordt geadviseerd over het opzetten van een juridische structuur voor een VvE en vervolgens het uitvoeren van het administratief-, bestuurlijk- en/of technisch beheer. Het kantoor is gevestigd in een mooie ruimte in de buurt van het Hoofddorpplein. De cultuur is open, informeel en gezellig. Wij vinden het belangrijk om onze (nieuwe) relaties met elkaar optimaal te bedienen en hebben betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Functie-eisen

Naast de voorwaarden die al in de tekst opgenomen zijn:

heb je ervaring met storingen door partijen af te laten handelen;
beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;.
ben je zelfstandig maar kun je ook in teamverband werken;
ben je pragmatisch en proactief;
heb je affiniteit met vastgoed en of/ architectuur;
ben je 32-40 uur per week beschikbaar;
heb je kennis van administratieve processen dan is dit een pré;
heb je kennis van Twinq dan is dit een pré.

Samenwerking

Er wordt eerste instantie een contract voor een jaar aangegaan. Ook is de verwachting dat de functie uitgebreid kan worden (met andere taken) als je dat wilt. Salaris is marktconform en afhankelijk van ervaring. Hybride werken is mogelijk maar het is wel nodig om op kantoor aanwezig te zijn.

Lijkt je bovenstaande vacature een leuke kans om bij een mooi, fris groeiend bedrijf te komen werken? dan nodigen we je uit om zo snel mogelijk te reageren door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen met Karel Sturm. Zijn nummer is 06-53175824.