Spring naar content

Vacature Financieel administrateur / Boekhouder

Sturm & de Neeve Vastgoedmanagement groeit door succes! We zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s! We hebben per zo snel mogelijk ruimte voor een medewerker die  het leuk vindt om de financiële administratie te doen van diverse relaties (VvE’s, vastgoedondernemers etc.). De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit alle werkzaamheden die de financiële verslaglegging betreffen (o.a. debiteuren-, crediteurenbeheer, opstellen jaarrekeningen). Dit is voor enkele vastgoedondernemingen (huurwoningen en bedrijfspanden) en verenigingen van eigenaars (koopwoningen). Afhankelijk van je ambitie is er ook ruimte om een bijdrage te leveren in het ondersteunen en mogelijk verbeteren van de verschillende bedrijfsprocessen.

Onze nieuwe collega is klant- en resultaatgericht en werkt graag in teamverband.  Als onze nieuwe collega dan ook een studie (bedrijfs-, financiële administratie of dergelijke) heeft afgerond of de afgelopen jaren in een soortgelijke functie in soortgelijk bedrijf heeft gewerkt, dan zou het zomaar een match kunnen zijn en nodigen we je uit om door te lezen.

Wie is Sturm en de Neeve?

Sturm & De Neeve is in 2021 opgericht door Karel Sturm en Pieter Nanne de Neeve die actief meewerken. Twee rotten in het vak die graag hun krachten verbinden om vastgoedmanagement een nieuwe dimensie te geven. En dat is gelukt! Inmiddels bestaat het bedrijf uit 8 medewerkers en is toe om verder te groeien. De organisatie beheert vastgoedportefeuilles op bestuurlijk,  technisch –en administratief niveau. Ook wordt geadviseerd over het opzetten van een juridische structuur voor een VvE en vervolgens het uitvoeren van het administratief-, bestuurlijk- en/of technisch beheer. Het kantoor is gevestigd in een mooie ruimte in de buurt van het Hoofddorpplein. De cultuur is open, informeel en gezellig. Wij vinden het belangrijk om onze (nieuwe) relaties met elkaar optimaal te bedienen en hebben betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Functie-eisen

Naast de voorwaarden die al in de tekst opgenomen zijn:

ben je goed boekhoudkundig onderlegd;
ben je zelfstandig maar kun je ook in teamverband werken;
ben je pragmatisch en proactief;
heb je affiniteit met vastgoed en of/ architectuur;
ben je 32-40 uur per week beschikbaar;
heb je kennis van technische zaken dan is dit een pré;
heb je kennis van Twinq dan is dit een pré.

Samenwerking

Er wordt eerste instantie een contract voor een jaar aangegaan. Ook is de verwachting dat de functie uitgebreid kan worden (met andere taken) als je dat wilt. Salaris is marktconform en afhankelijk van ervaring. Hybride werken is mogelijk maar het is wel nodig om op kantoor aanwezig te zijn.

Lijkt je bovenstaande vacature een leuke kans om bij een mooi, fris groeiend bedrijf te komen werken? dan nodigen we je uit om zo snel mogelijk te reageren door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen met Karel Sturm. Zijn nummer is 06-53175824.